Élelmiszeripar
Mely vállalkozások profitálhatnak a vizsgálatokból? | Milyen előnyöket élvezhet az Ön Vállalkozása? | |
Növényolaj gyártással, granulátum előállítással, forgalmazással foglalkozik? | A zsírsav összetétel ismerete fontos lehet a vevőknek is! Tápanyag vizsgálattal megtudhatja, milyen tápértékkel rendelkezik a szárított granulátum. (mennyi rostot, fehérjét szénhidrátot zsírt stb. tartalmaz) |
|
Tartósított élelmiszereket gyárt? | Vizsgálatainkból kiderül milyen az élelmiszerek beltartalma, az élelmiszerbiztonság szempontjait is figyelembe véve. | |
Cukorcsomagolásra szakosodott? | Cukorvizsgálataink által Ön teljes körű képet kap a cukor minőségéről. Ön meggyőződhet a cukor csomagolása és tárolása során az egész folyamat biztonságáról. Minőségi bizonylattal igazolhatja a vevő felé az ellenőrzött minőséget. |
|
Sütőipari gyártó, vagy cukrász? | Mikrobiológiai vizsgálataink révén Ön megismerheti, hogy a gyártáshoz használni kívánt adalékanyagok/ szinezőanyagok okozhatnak-e minőségromlást a termékére nézve. (Élesztő, penész, összcsira) | |
Tejfeldolgozással foglalkozik? | Méréseinkkel meghatározzuk a tejtermékek legfontosabb összetevőit |
A vizsgálatokon túl, az élelmiszergyártók részére a folyamatos minőség biztosítása érdekében a dolgozók részére igény és törvény szerint higiéniai oktatást, felkészítést tartunk!
Sőt, ha Önnek még nincs, de tudja, hogy kell: mi elkészítjük az élelmiszergyártáshoz, – forgalmazáshoz szükséges, szabályosan megalkotott élelmiszerbiztonsági kézikönyvet is.
Ne kockáztasson! Ha vállalkozásának a Hatósági előírás szerint HACCP kézikönyvre is szüksége van, hívjon minket!
A legkisebb élelmiszerbolttól kezdve a tartósító üzemeken át a cukorcsomagoló vállalkozásig megkeressük és feltárjuk ügyfeleinknek azokat a biológiai, fizikai, kémiai veszélyforrásokat, melyeket meg kell szüntetniük, ki kell küszöbölniük az előírt élelmiszerbiztonság megtartása érdekében!
Veszélyforrások lehetnek: romlandó anyagok, rágcsálók elleni védelem, műanyag, fém eszközök használata, megfelelő hőmérséklet, páratartalom biztosítása stb .