Szechenyi 2020

Élelmiszeripar

Mely vállalkozások profitálhatnak a vizsgálatokból? Milyen előnyöket élvezhet az Ön Vállalkozása?
Növényolaj gyártással, granulátum előállítással, forgalmazással foglalkozik? A zsírsav összetétel ismerete fontos lehet a vevőknek is!
Tápanyag vizsgálattal megtudhatja, milyen tápértékkel rendelkezik a szárított granulátum. (mennyi rostot, fehérjét szénhidrátot zsírt stb. tartalmaz)
Tartósított élelmiszereket gyárt? Vizsgálatainkból kiderül milyen az élelmiszerek beltartalma, az élelmiszerbiztonság szempontjait is figyelembe véve.
Cukorcsomagolásra szakosodott? Cukorvizsgálataink által Ön teljes körű képet kap a cukor minőségéről.
Ön meggyőződhet a cukor csomagolása és tárolása során az egész folyamat biztonságáról. Minőségi bizonylattal igazolhatja a vevő felé az ellenőrzött minőséget.
Sütőipari gyártó, vagy cukrász? Mikrobiológiai vizsgálataink révén Ön megismerheti, hogy a gyártáshoz használni kívánt adalékanyagok/ szinezőanyagok okozhatnak-e minőségromlást a termékére nézve. (Élesztő, penész, összcsira)
Tejfeldolgozással foglalkozik? Méréseinkkel meghatározzuk a tejtermékek legfontosabb összetevőit

A vizsgálatokon túl, az élelmiszergyártók részére a folyamatos minőség biztosítása érdekében a dolgozók részére igény és törvény szerint higiéniai oktatást, felkészítést tartunk!

Sőt, ha Önnek még nincs, de tudja, hogy kell: mi elkészítjük az élelmiszergyártáshoz, – forgalmazáshoz szükséges, szabályosan megalkotott élelmiszerbiztonsági kézikönyvet is.
Ne kockáztasson! Ha vállalkozásának a Hatósági előírás szerint HACCP kézikönyvre is szüksége van, hívjon minket!
A legkisebb élelmiszerbolttól kezdve a tartósító üzemeken át a cukorcsomagoló vállalkozásig megkeressük és feltárjuk ügyfeleinknek azokat a biológiai, fizikai, kémiai veszélyforrásokat, melyeket meg kell szüntetniük, ki kell küszöbölniük az előírt élelmiszerbiztonság megtartása érdekében!
Veszélyforrások lehetnek: romlandó anyagok, rágcsálók elleni védelem, műanyag, fém eszközök használata, megfelelő hőmérséklet, páratartalom biztosítása stb .